WordPress

Leer de ins & outs van WordPress kennen, zodat je zelf je website kunt onderhouden.

Wat leren?

Leer niet in het wilde weg, maar leer eerst door de bomen het bos te zien. De basis.

Creatief

Als je creatief bent en geld wilt besparen, ontwikkel dan zelf de identiteit van je bedrijf.

Agenda

Je kunt workshops laten plannen zoals het jouw agenda uit komt. Bij Moose of op locatie.

Workshops

MMM WebBasic

Het is moeilijk door de bomen het bos te zien als je begint met het ontwikkelen van een website. Of, als je aan de slag wilt met je bestaande site, waar kun je het beste tijd en/of geld in steken? Deze workshop is bedoeld om hier duidelijkheid in te krijgen.
Wat kun je zelf, wat is effectief en wat past bij jouw en je bedrijf?

We hebben het over WordPress, zoekmachineoptimalisatie, webstatistieken, technische aspecten, structuur, beveiliging, sociale media, responsive webdesign en meer.

 

MMM WebConcept
Ben jij creatief, dan is het heel leuk om zelf aan de slag te gaan met vormgeving. In deze workshop ga je effectief op zoek naar een concept wat de kapstok voor jouw huisstijl wordt. Er komt geen computer aan te pas, het is echt een creatief proces. De workshop wordt gegeven in een kleine groep zodat je elkaar kunt inspireren met genoeg aandacht voor het proces.

Er komen dingen aan bod als; doelgroep, typografie, beeldmateriaal, kleurgebruik, een moodboard en hoe je het eindresultaat kunt gaan toepassen natuurlijk.

 

MMM WordPress
Je gaat aan je eigen website werken op je eigen laptop. Dus je bent meteen nuttig bezig. Je leert teksten te plaatsen en aan te passen, afbeeldingen toe te voegen, je menu uit te breiden en e.e.a. over plugins en SEO. De eerste basiszaken van WordPress dus.

Eén dagdeel met een klein groepje mensen. Je kunt alvast de installatie (MMM Web You) door Moose laten doen en krijgt 50% korting.

 

MMM WordPress Vormgeving
Als je al een vormgeving voor je website hebt, bijvoorbeeld omdat je die door Moose hebt laten maken, of omdat je de workshop MMM WebConcept hebt gevolgd, dan kun je deze zelf leren toepassen op een website in WordPress.

Hierbij moet je denken aan; de opbouw van je website (structuur / navigatie), de achtergrond, sliders of header, lay-out, menu, kleuren, typografie en het plaatsen van je logo. Ook enkele technische basis instellingen van WordPress komen aan bod.

De workshops van MOOSE

 

Moose werkt veel voor MKB en zelfstandige ondernemers: vaak heel creatieve ondernemende mensen die veel kunnen. Een soort duizendpoten. Alleen om altijd zelf het wiel uit te vinden heb je veel tijd nodig. Moose heeft al veel wielen uitgevonden en wil dit graag delen. Op deze manier kun je met de juiste bagage veel zelf doen.

De ervaring van Moose leert dat workshops gegeven in kleine groepjes (maximaal 4 personen) zeer succesvol zijn. Er is een hoge mate van uitwisseling van nieuwe creatieve ideeën. Het leereffect door de inbreng van anderen die in een soortgelijke situatie zitten als jij. Klein genoeg voor de individuele aandacht. Een individueel traject is natuurlijk ook mogelijk.