Altijd hulp

Antwoorden op alle vragen over websites en drukwerk + extra Tips & Tricks.

Prijs transparantie

Voor iedere Module een vaste prijs, je weet waar je aan toe bent.

Lage kosten

Vooral voor starters … Door zo veel mogelijk zelf te doen kun je de kosten laag houden.

Grafische vormgeving is de specialiteit van Moose

Een concept maken van hoe de uitstraling en boodschap van een bedrijf of organisatie het best visueel tot uiting komt. Een logo & huisstijl ontwikkelen. Dat is wat Moose het leukste vind. Dat concept, de visuele identiteit, toepassen op een website en drukwerk, dat is wat Jolanda met Moose wil doen.

Meedenken met ondernemers die van scratch af aan iets opbouwen. Liefst werkt Moose voor klanten die alles, wat betreft een website en drukwerk onder 1 dak willen hebben.

“Hoe ga ik om met mijn Visuele Identiteit? Hoe zorg ik er voor dat alles mooi, effectief en consistent op mijn website, maar ook op mijn flyers, visitekaartjes en nieuwsbrieven komt?”

Daar wil Moose mee helpen.

Omdat alles onder 1 dak zit wordt het heel makkelijk een flyer te laten maken als je al een website hebt laten maken. Beeldmateriaal, visie en wensen zijn dan namelijk al bekend en beschikbaar. Als je je website up-to-date wilt houden kun je dat makkelijk door Moose laten doen, drukken we er meteen de bijbehorende folders of uitnodigingen bij.

Om de kosten laag te houden wil Moose echt samen werken. Door de klant veel zelf te laten doen worden kosten bespaart, maar we proberen natuurlijk wel een professionele uitstraling te houden.

Daarom bied Moose workshops aan en veel Tips & Tricks.
Zo is er de MMM WebBasic waarin je alles leert wat je moet weten als je begint met het ontwikkelen van je website. Dan kun je precies bepalen waar je tijd en geld in stopt.
Als je net start met je bedrijf kun je een huisstijl, een basisconcept voor de visuele identiteit van je bedrijf, laten maken. Als we het logo ook nog mogen doen zijn we helemaal blij.

Doelgroep

  • Startende ondernemers
  • Midden- & klein bedrijf, ZZP-ers
  • Bedrijven die hun visuele uitstraling willen verbeteren
  • Mensen die op internet beter vindbaar willen zijn
  • Mensen die niet belachelijk veel tijd en geld in drukwerk willen steken
  • Creatieve mensen
  • Mensen die zelf hun website willen onderhouden
  • Mensen die zelf hun website willen bouwen maar door de bomen het bos niet meer zien omdat er zoveel mogelijkheden zijn

Moose werkt samen met partners

Moose = Jolanda Peters

Ik heb een fijn netwerk van mensen die mij aanvullen in allerlei richtingen:

TECHNIEK: Voor technische ondersteuning van WordPress kan ik altijd terecht bij Wendie Huis in ‘t Veld van Dolgelukkig. Wendie organiseert ook de websiteclub, waar je aan je website kunt werken en technische vragen kunt stellen over WordPress.

FOTOGRAFIE: Jan Wilms heeft al geregeld voor mijn klanten producten of bedrijven gefotografeerd, hij maakt ook prachtige bruidsreportages.

FOTOGRAFIE: Hetty Kamsteeg heeft mij veel beeldmateriaal geleverd van wildlife fotomateriaal. Echt prachtig. Ze heeft een goede intuïtie om de goede momenten te pakken. Ook op bijvoorbeeld bedrijfsevenementen of feesten.

TEKST SCHRIJVEN: Ik heb zelf al veel geleerd in workshops van Jolanda Sinha van Met Inhoud.
Jolanda’s sterkste punt is tekstschrijven, maar ze is ook goed in totaal concepten (strategie).

Jolanda Peters

Welkom in e-Land, Welkom bij MOOSE